Rob Sprenkels: Interimmanager van Vastgoedorganisaties

Rob Sprenkels (1964) is gepokt en gemazeld in de vastgoedsector. Hij deed zijn ervaring op bij institutionele beleggers,
vastgoedmanagementbureaus, gemeenten en zorginstellingen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.
Meer lezen

Roeping

Rob Sprenkels (1964) is gepokt en gemazeld in de vastgoedsector.
Hij deed zijn ervaring op bij institutionele beleggers, vastgoedmanagementbureaus, gemeenten en zorginstellingen.

Na verloop van tijd ontdekte Rob dat hij meer energie kreeg vanuit het tijdelijk ondersteunen, ontwerpen of ontwikkelen van organisaties, dan het beheren ervan. In 2005 richtte hij toen zijn bedrijf Property Services Nederland op. Sindsdien werkt hij als senior adviseur, tijdelijk (verander)manager of interim directeur voor vastgoedorganisaties.

Rob bouwt graag aan een steviger fundament van een organisatie zodat die slagvaardiger, efficiënter en effectiever wordt. Hij houdt niet van ellenlange adviesrapporten. Hij is meer van het type: gewoon dóen! Dus stroopt hij zijn mouwen op, gaat aan de gang en boekt al snel resultaten.

Meer lezen

Ontwikkeling, vernieuwing en verandering

Rob is niet het type interim manager dat 'op de winkel past'. Nee, hij zoekt naar innovatie, vernieuwing en jaagt ontwikkelingen aan, maakt deze mogelijk én realiseert deze. De bevlogen, gedreven interimmanager ontwikkelt bijvoorbeeld innovatieve bedrijfsconcepten in het vastgoed en brengt die aan de man.

Verder is hij vaak kartrekker bij verandertrajecten, organisatiewijzigingen en fusies. Hij is in die processen gevoelig voor de historie en identiteit van het bedrijf van de klant, maar gaat een dialoog over cultuurverandering niet uit de weg. Hij verruimt graag het bewustzijn van medewerkers. Neemt ze mee op reis naar een andere, toekomstgerichte wereld. Daarbij stuurt hij op competenties, KPI's en resultaten. "Ik vind namelijk dat iedereen zelf de verantwoordelijkheid moet nemen en dragen voor zijn eigen succes."

Doel- en resultaatgericht, maar menselijk

Rob professionaliseert organisaties van binnenuit, samen met de mensen die de verandering, de transitie moeten realiseren. Hij ziet zichzelf als zijn logo: het 'missende puzzelstukje' in een organisatie. "Ik vind het mooi om iets neer te zetten wat de organisatie op eigen kracht niet (meer) kon doen, en de mensen dan laten ontdekken dat ze het ook zelf kunnen." De bevlogen tijdelijk manager is bijzonder doel- en resultaatgericht. Maar Rob is ook oprecht geïnteresseerd in mensen.

En hij is er bijzonder goed in om draagvlak en commitment te verwerven, wat essentieel is voor het behalen van zijn geplande resultaten.

Huur Rob Sprenkels in